Naar hoofdinhoud springen
Nederlands
0

Retourneren

Kan ik mijn bestelling annuleren?

U kunt uw bestelling annuleren zolang de bestelling nog niet door ons verzonden is. Neem hiervoor zo snel mogelijk contact met ons op. Het aankoopbedrag ontvangt u binnen 14 dagen terug.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Klanten van NCSkleuren.net hebben na levering van de bestelling een herroepingsperiode van 14 kalenderdagen. Als klant kunt u uw bestelling zonder opgave van reden binnen 14 dagen ontbinden. U kunt de bestelling retourneren tot 14 dagen vanaf het moment dat u gebruik heeft gemaakt van ontbinding.

Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kunt u ons retourformulier downloaden. Wij verzoeken u vriendelijk het factuurnummer, (eventueel) de reden voor het retourneren, alsmede uw telefoonnummer en bankrekeningnummer te vermelden. Graag ontvangen wij het product/de producten samen met een geprint, ingevuld en ondertekend retourformulier op het onderstaande adres:

  • Whirlwind Internet
  • Vluchtoord 7
  • 5406 XP  Uden
  • Nederland

Wij zullen het door u betaalde bedrag, exclusief de verzendkosten van het retourneren, binnen 14 dagen aan u terugbetalen, mits het product door ons ontvangen is.

Heeft u vragen en/of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Sluiten
Een moment geduld...
Sluiten

Het gekozen product is met succes aan uw winkelwagen toegevoegd.